Mars -tröttsam men det finns ljus...

                                                                                                                                                                            2008-03-04





image2

Men hur trött kan man bli? Nästan 3 veckor i influensa och det bara vägrar ge sig... Morr! Spott! Fräs! Legat hemma i mammas lägenhet idag med strikta förhållningsorder men imorgon bara måste det jobbas igen, fröken får krupp! Dessutom har styrelsen i huset beslutat sig för att installera en sitthiss, vet ni hur mycket det låter när man borrar i marmor?

3 veckor utan träning och med inte särskilt aktiva smaklökar så allt smakar i princip sågspån, kul! Så när 2 av frökens 3 favoritsysslor här i livet är reducerade till i princip 0 och den tredje (läsning) enbart består av kurslitteratur ("Det pedagogiska kulturarvet", "Vetenskapsteori för nybörjare", "Skolhemligt?" osv) då känns Mars månad väldigt tung...

MEN! Då kommer han in, räddningen i mörkblå kostym och skorrande dialekt, hatten av för Skåne! I lördags efter en toppenmiddag, belgisk öl och en massa struntprat så blir jag inte bara vaktad över telefon under min nattliga promenad hem utan också underhållen med Veiron i ottan. Nu är biljetterna till Alicia Keys på lördag bokade och en extended version of Nile City-kväll på söndag planerad, welcome to the Sheraton family -where you not just stay, you belong!

Sneglade precis ner i almanackan och såg sidan för den här och kommande vecka... O vi säger så här, det är bara att lägga ur handbromsen! Magkatarr har jag redan men nåt annat häftigt har jag nog lyckats dra på mig lagom till påsk, gikt kanske?

Jaja, tandborstning och kuddkramning står överst på listan nu sen kommer allt annat... Vi jobbar på!




Kommentarer
Postat av: Anonym

sådär..

2008-03-11 @ 13:13:43
URL: http://el-sueco.blogspot.com
Postat av: J

dåligt med uppdateringar =)

2008-03-18 @ 13:51:13
Postat av: Hellmers

Ursäkta... VEM var upphovsmannen till den där bilden nu igen??? Kommer inte ihåg riktigt.........................................

2008-05-06 @ 10:51:36
URL: http://www.Hellmers.se
Postat av: Hanna

upphovsvadå? vem är det som poserar på bilden egentligen? lugn nu!

2008-06-05 @ 23:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0