Summering av en surrig helg...

Dagens high  five går inte till sjukvårdsupplysningen. Värk i njurar och ej fungerande pencillinkur är inte skäl nog för läkarbesök. Nej "ta en värktablett" löd rådet och Hanna kastade telefonen all fanders väg... Satans förbannade landstingssjukvård. Känns så förbannat bra att betala skatt till sjuksysters B lön... Må du sova dåligt och för allt hemsökas av fotsvamp!

Minst sagt månsidig helg har avverkats och fröken undrar när det blir säsong för sovmorgon igen? Speedad som värsta jordekorren anlände man till fasters födelsedagsfika i fredagskväll och hade ett eget seminarium med farmor angående rikligt språkbruk och elever i behov av särskilt stöd. Och inte mycket bättre blev det för stackars älsklingen när han kom och hämtade... En egentligen skittrött dansfröken/pedagogik studerande hade kommit in i andra andningen och lyckades hetsa upp sig och ljudnivån till oväntade höjder... Förlåt! Jag är hopplös, jag vet.

Hundvakt, massa ärenden, fotbollsmatch, dispyt, maxmat och film fyllde lördagen och vips så hade man i vanlig ordning däckar mitt i en film igen... Kul tjej!

Oerhört trött söndagsmorgon men bortskämd som man är var både frukost, lunch och scenkläder i ordninggjorda. Puss på Simba! Diverse brottning med hårflätning och försvunna byxor innan bilen återigen kunde rivstarta... Förvirrad samling, bortttappade dansare, show på lösgrus följdes av möte med umr, replikrep och tvättstuga... Tjo och tjim! Sista telefonsamtalet gick till den empatilösa sjukvården man erbjuds i länet innan fröken somnade av ren utmattning.

Ny vecka, nya utmaningar... Väntar fortfarande på svar från högskolan huruvida jag ska till Falun på fredag eller inte, den som lever får se. Idag blir det taktanalys, koreografi, husmorssysslor och försök till lite beröm från framor och farfar... Timmarna med blodiag ögon och panik i maggropen lönade sig... Tentan blev godkänd! Hatten av för mig och farmor!

Kommentarer
Postat av: Hänne

Har man lovat så har man! // Lindberg


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0