det var en gång...

...en lillasyster. Och hon flyttade bort. Tack och lov inte till långt-bort-ivärlden-landet Norge igen. Lillasyster flyttade till ett frikyrkligt elevhem i stora akademiestaden Uppsala för att förkovra sig i retorik. Jaha... Så långt, allt lugnt. Men, och det är ett stort MEN, det var ju det här med de andra boende... För att vara lite mer specifik: den där 40+ studenten, före detta sjukgymnasten, som ska läsa religion. Han som tycker att vildmarksbyxor (in highwater-style) absolut ska kombineras med svarta finskor och strumpor uppdragna till halva vaden. Känner du honom? Inte? Skatta dig lycklig!

Pust! Vi börjar så... Pust! Efter en knapp kvart av krystade hälsningsfraser föreslår han en promenad. Javisst tycker en alldeles för väluppfostrad lillasyster och inser inte att hon i samma stund öppnar Pandoras ask.

Den enkla promenaden till Norrlands Nation förvandlas till fysisk och psykisk terror... Innan Pluttan kommit hem har hon fått ett erbjudande om finlandskryssning (heeela paketet med middag och styrdans), ryggen halvt sönderskavd av allt tafsande samt insett att mannens favoritord och aktivitet är smekas. Ordet smekas är från denna dag total förbjujdet... Ryser!

Men det är inte nog... Nu börjar sms:en... Känn på ett skönt utdrag: "Du fick möt en glimt av en känslomässig saknad jag lever i just nu. Ibland måste man få ge ord åt sina tankar för att förstå sig själv mer."

Funderar på att hämta hem lillasyster bums! Skulle han bli präst sa du? Känns ju tryggt... NAT!

Enda tänkbara förklaringen till mannens plumphet och taskiga känsla för signaler måste ju vara avsaknaden av Bullen när han växte upp. Inte okej!

Roger, roger över och ut! Kom ihåg att låsa dörren...

Miljömuppen citerar #69:

"Skriv en insändare. En publicerad text kan inte bara väcka en opinion. Den kan också ge stöd åt politiker i en svår valsituation. Skriv att miljön skulle förbättras av fler ställen att tanka miljöbränsle, av att sänka skatten på miljöbränslen, av att systemet med återvinning byggdes ut, av att gratis resor på kommunala transportmedel infördes, av att fler vindkraftverk byggdes, eller något annat som ligger dig och miljön varmt om hjärtat. Samma text publicerar du därefter på viktiga bloggsidor."

-Johan Tell





Kommentarer
Postat av: Pluttan

Seriöst Hanning, jag har K V Ä L J N I N G A R.

Jag ska bli stadsminister och införa tvång på Bullen för alla pubbebarn.

2009-08-30 @ 16:10:55
URL: http://sunksnygg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0