morgonens sms-konversation med lillasyster

Hanna: Men nu du... Undrar om inte tv4 tagit sig vatten över huvudet. Alkoholdiskussion med aneldning av alla barn som far illa vid jul med Carl-Jan som åsiktsmaskin... Han var väl kanske inte den mest neutrale? Hoppsan... Tror satan att karln är full redan nu... Hur ska jag ta det här på allvar!?

Jessicka:

Hanna: Oj... Det här tar bara inte slut... Nu berättar han för hela svenska folket att han och alla andra alkoholister är normala men den söta fröken på hans vänstra sida som lever i avhållsamhet från alkohol hon tillhör de onormala. Jag orkar inte...

Jessicka:

Hanna: Nej men va trevligt, nu skämtar han om negrer och somalier också... Tjoho! Heja Carl-Jan!

Jessicka:

Funderingar så här i efterhand: Varför teg Jessicka aka Pluttan i genom hela vår sms-konversation? Röstar hon på Carl-Jan och de andra morgonberusade tomtarna från grythyttan? Hur många trevliga mail fick tv4 efter det inslaget?

Kommentarer
Postat av: Pluttan

Lillasyster teg för att hon inte hade något som helst att invända!! Hon tycker att storasyster alltid har rätt och att carl jan är en läskig person. FRUKTANSVÄRT läskig. Men eftersom konversationen skedde i gökottan och lillasyster hade jobbat, lästes sms:en i halvkoma och grubblades över i hatdröm riktad mot faschistcallejanne!;)

2009-12-06 @ 01:11:35
URL: http://sunksnygg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0