ännu mer måndag

samling med lärarlaget 13.30, käftsmäll numbero 3! Jag suger på det här... Tack för den!

Miljömuppen citerar #50:


"Snåla i köket
. När du byter kyl, frys, spis eller diskmaskin, se då till att de är så energisnåla som möjligt och märkta från A til A+++. Med en ny kyl och frys kan du spara 500 kronor om året i sänkta elräkningar och samtidigt bespara miljön många kilon koldioxid.

Men byt inte förrän dina maskiner verkligen är uttjänta och omöjliga att reparera. Det förbrukas mängder av såväl resurser som energi när vitvaror tillverkas och fraktas - kanske ända från Sydkorea.

I väntan på att köpa nytt ska du vara noggrann med att dammsuga baksidan av kylen, frosat av och aldrig sätta in varma matvaror. Glöm inte att tina frysta matvaror i kylen."


-Johan Tell.


Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

2009-06-08 @ 14:50:35
URL: http://idabom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men sluta slå dig själv hela tiden! Det gör ju ont på kinden...

2009-06-08 @ 22:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0