surt

Har precis tackat av en fantastisk kollega... Motvilligt måste jag säga. Gott med tårta men fy för att förlora en pärla... Vill inte! Tjurar som värsta 3-åringen och vill inte acceptera. Pyttsan till alla förbannade argument.  Morr!

Tiden går och nu är det 3 veckor kvar till skolavslutningen... Vi kryssar av ännu en vecka och snart är både spanska showen och kostymernas parad avklarade. Vore det inte för förbannade SJ så skulle Pluttan alldeles, alldeles strax vara här... Men icke! Ankomst kl vet inte när men varmt välkommen är hon mitt lilla troll i alla fall.

Nu återstår bara frågan när högskolan tänkte höra av sig... Ska man kanske gå in på närmaste bokhandel boklådor i pluralis Kristin) och rycka första bästa bok i pedagogikhyllan? Rita-gissa-spring liksom?

Nä, nu går vi hem... Ett förtroendeuppdrag ikväll och sen är det nästan, nästan helg.

Miljömuppen citerar #39:

"Bejaka årstiderna. Ät jordgubbar på sommaren, kåldolmar på hösten, svenska äpplen på vintern och nässelsoppa på våren. Vandra på våren, bada på sommaren, paddla på hösten och åk skidor på vintern.
Att vända på årstiderna, oavsett om det gäller mat eller aktiviteter, leder ofelbart till en ökad förbrukning av fossila bränslen."

-Johan Tell

Kommentarer
Postat av: Kristin

Nu förstår jag verkligen inte vad du menar...VADDÅ BILDFUSK?!

2009-05-24 @ 20:23:11
URL: http://sandstr0m.blogg.se/
Postat av: Pluttan

vem är det egentligen som har slutat? hänger inte med..

2009-05-26 @ 12:27:16
URL: http://sunksnygg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0