tjoff! sa det...

...så var helgen över. tjoff bara! helt galet... helt galet va bra man haft det med inspirerande workshops... frökens damp fick sig en rejäl smäll över munnen och tystnade faktiskt i typ en kvart. trodde satan inte att det var möjligt... häftigt sa jag åt dig. men sen gav kroppen igen på söndagmorgon i dubbel bemärkelse... tokpigg vid 5-snåret och mastodont smärta i ryggslutet, vad göra? morgonpromenad, blekning av skosnören, nagellacksbyte, inpregnering av diverse stövlar, mastodontdiskning... mycket roar oss små.

"hej och hå, tightsen på!" kvittrade Greta och så var det dags igen. minst sagt annorlunda bilder fyller kamerans minneskort, kanske att de ska fylla den där tavellisten när den äntligen trillar upp på väggen? den som lever får se.

dagen tillbringas i vanlig ordning på pappsens ranch med den svarte hunden... det blir liksom inte bättre. synd bara att jag stängde spjället för sent och nu får leva i halvkyla resten av dagen... kaffe har botat värre smärtor förut.

nu genus-litteratur med en oslagbar vy... det är inte det minsta synd om mig.

passar förresten på att skicka helgens pokal till Milla för dunder-super-trevliga-initiativet i fredags... man badar helt enkelt bubbelpool för sällan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0