november med ett löjligt litet leende

uppkrupen i systers och snubbes soffa med tekopp och mer än lovligt skitigt hår. lovar att åtgärda innan nästa föreläsning.
föreläsningar alabama och i tempo strax under ljusets antal km/h... dock har intresset inte svalnat. knappast. snarast tvärtom. studielängtan blommar i vanlig ordning upp på de här breddgraderna men varför följer inte lusten med på resan hem? pyspunka varje gång.
listan över önskemål för framtiden har dammats av igen och redigerats... ordentligt! men hur ska man kunna välja?
frökens stora favorit befinner sig alldeles för långt bort men magkänslan är ändå bra, tillvaron likaså. just nu känns livet mest bara liksom typ bäst. världsrekord för november fnittrar fröken, panik skriker de grå en våning upp som har svårt att sortera... förvirring är en del av inlärningsprocessen påstod dagens sista föreläsare och skrattade bort all vår oro. what the fudge! jag hoppar på tåget! det är ju knappast baserat på någon empirisk undersökning men satan så mycket jag lär mig just nu isf...
diskbänken hotar med att krevera under tyngden och ikväll var det min tur. tanken var ju egentligen att fröken skulle natta kudden i duktig tid men den där noelpristagaren då? och stickningen som ber om att bli klar? och mailet (i pluralis) som fortfarande inte besvarats? höstlov my ass... men fortfarande, november med ett löjligt litet leende. vad är hemligheten?

Kommentarer
Postat av: Findus favorit

Hemligheten finns någonstans på andra sidan Tellus...

2010-11-07 @ 13:25:44
Postat av: Hanna

Världens bästa hemlighet... <3

2010-11-29 @ 12:00:11
URL: http://hannaruback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0