mellandagar

jojomensan! äntligen lite tid för vila och återhämtning... och mys. massa mys. på favoriten flikvägen just nu. trevligt! mätt som få!

dagarna går och inte allför mycket blir gjort. jo repar gör vi.. repar massor och bra! rockshow strax klart... stolta är vi alla 3 :)

summeringen över året får komma en annan dag men måmga äventyr har passerat tillsammans med vattnet under broarna. tentaångesten består i alla fall... ständigt! uppsats? jodå det kommer.... det som gömms i snö kommer fram i tö...

just nu tar sängen den mesta av tiden, kanske att det behövdes? orka med navelskådning. väldigt lite tid online just nu, desto mer tid med nära och kära samtmed böckerna. jojomensan, läsningen är tillbaka... äntligen! värsta flashbacks från mellanstadiet när den mesta vakna tiden spenderades med diverse tegelstenar.

roger, roger... hörs!


måndagar = cityakuten

jo det är så... jag svär! alltid något, litet som stort men alltid något. personligen börjar jag som vanligen att misstänka någon form av konspirationsteori... kan det vara så att alla dessa arbetsgivare man genom året försökt slå i att man är stresstålig ska kolla hur det egentligen står till? tror det... är helt övertygad faktiskt. det är säkert en sån där specialtjänst man kan beställa hos SIFO. tack för den typ.

mörkret kryper närmare och snooze-knappen är nu min bäste vän. helt hopplöst att ta sig ur sängen är det också. fattar bara inte... nästan så att man börjar längta tillbaka till den där kortison-perioden igen. fast bara nästan.

att-göra-listan för jullovet verkar nästan skriva sig själv (tänk om jag är det kvinnliga svaret på Harry Potter bara att jag inte vet om det själv än...?) men nog ska det bli lite ledigt också...

nu ska här skrivas taktanalys, brännas skivor samt kopieras träningsprogram... men vart är energin? kanske i kaffeburken...?

citatet:

"Kan ni inte spela något dansvänligare?"

Jag ger upp, vägra inse att du är den enda personen norr om dalälven som vill ägna dig åt styrdans halva natten... Dryg-Evert!


god morgon och hallå

veckorna rullar på i oavbruten blixthastighet... det är tydligen bara att hoppa på tåget och gilla läget...

lägenheten bönar och ber efter en dust med dammsugaren medans fröken undrar vartifrån alla dammråttor kommer ifrån...? är det en komplott? jo försöka intala sig duger ju...

de vita kläderna åker tvättmaskin inför sista showen... lite vemodigt får man ju erkänna. mycket jobb och snabbt är det över... vad händer sen? nya showen repas in paralellt med att den gamla dansas ut och det finns även lite tid för reflektion. helgens 2 konstateranden: inte alla i lilla landet lagom har förstått texten i "Kungens man" och det borde finnas gymnasiekurser i hur man raggar... lord!

arbetsdagen började med julevangeliet tillsammans med alla kollegor och elever, nu är det minsann nära! men vad satan ska man köpa i julklapp då? 10 dagar kvar och fröken hoppas fortfarande på en flunsa lagom till dopparedagen... måste man verkligen fira jul? ser dock fram emot kvällen innan med hårfärgning och godisbak tillsammans med lillasyster. trevligt!

måste ju även passa på att gratulera min farfar som nu erövrat ännu en matallergi! det har ju varit en del genom åren... han har i perioder varit allergisk mot kaffe, mjölkprodukter och baljväxter. periodernas längd varierar från allt ifrån år till några minuter... favoriten var nog ändå när han blev laktosintolerant mot laktosfria produkter. eller igår...  nu är han allergisk mot socker och deklarerade högt och tydligt att han ska sluta äta socker. därför dricker nu farfar inget te men äter gärna vetebröd... jag ger upp!

nä, nu checkar vi ut och promenerar hemåt... tack för mig, hej!


veckans absolut skönaste citat, ny favorit!

"Nej, jag tyckte inte att de var nå bra. De var alldeles för välrepeterade."Och det skulle vara dåligt på vilket sätt? Hörs!

spinner vidare...

Om jag nu blitt en orm (se kollegans kommentar i tidigare inlägg) varför är jag då kokhet på nätterna? (Där kokhet symboliserar en fysisk temperatur mätbar i celsius.) Ola flyr fältet så¨fort jag somnar in och jag sover som en klubbad säl utan minsta vetskap om något men så fort jag vaknar så är känslan av frysbox tillbaka... Hmm...

Personligen så vill jag ju tro att jag är ämnad att bo i söderhavet men kan det finnas en mer vetenskaplig anledning? Tänk om bara kände en trevlig läkarstudent som kund erycka in med sanningen nu... hostMattiashost...
älskade vän!

hittat henne igen, efter ett års radiotystnad... att hon skulle stått kvar på samma ställe var ju knappast att anta... icke heller sanningen. underbara du! saknar...älskade värld...

"USA konstaterade igår kväll att man måste ta itu med utsläppen av växthusgaserna..." Är ni helt säkra på att det var nyheterna det här? Wake up!

Dregen är för övrigt min nya favorit... De luxe! Tänk att ha honom som tomte liksom... :)

en puss på väg till jobbet...

...jojomensan. Trots att man gått och blivit orm (kollegans förklaring till den ständiga frusenheten...) så överöses man med pussar på väg till jobbet... Det är minsann ingen golgata upp till heden inte :) Fröken sprang på en härlig labrador i morgondiset och då husse inte hade koll på kopplet resulterade det i ett pusskalas. Trevligt! Undrar om man kan ha det som en stående punkt på morgonagendan? Hoppas så. Dock ökade saknaden efter familjens egna pälskling... Blir det inte lov snart så man hinenr kramas med monstret?äntligen!

TV4 har äntligen tagit sig i kragen och slutat sända det där förbannade travprogrammet kvart i sex på mornarna... Lycka! Istället har de små reportage om saker som faktiskt kan påverka världsfreden som i morse till exempel, ett reporatge om en pappa som tog sakerna i egna händer... Hans son föddes med autism och läkarna  behandlade honom som en grönsak. Icke sa pappsen, flög hela familjen till Mongoliet och lät pojken träffa schamaner och rida hästar... Klart och betalt, pojken gör framsteg... I rt ansikte trötta doktorsjävlar!

Förresten... Är det alltså så att man fortfarande jagar den där Bin Ladin? Orka prioritera. Helt plötsligt fanns det tydligen obegränsat med skattepengar... Inga planer på att jaga pedofiler eller våldtäktsmän istället? Suck...


vips! sa det bara...

hann knappt få mailet från Dansens hus med info om kommande föreställningar förrän bästa föreställningen var bokad... Så förbannat surt att bli snuvad på konfekten igen... Kommer jag aldrig få se Bariscknikov live? Satan...

Idag kom det dessutom över mig, det händer i år igen... Det där som jag så ihärdigt försöker förtränga... Egentligen borde jag ju förståt omvärldens hintar med juleljus och pepparkakor överallt men icke då... Inte ens det egna frmaträdandet på julskyltningen fick poletten att trilla ner... Här har man skämtat om tomten i flera veckor utan någon som helst insikt... fan, det blir ju jul i år igen. tacka vet jag Lussefina-sångerna resten kan jag vara utan... nja, lillasysters hemkomst och farmors köksbänk smäller ju rätt högt det med men ananrs... nja... det kan vara ändå.

roger roger, nu ska här dansas...

morgonens sms-konversation med lillasyster

Hanna: Men nu du... Undrar om inte tv4 tagit sig vatten över huvudet. Alkoholdiskussion med aneldning av alla barn som far illa vid jul med Carl-Jan som åsiktsmaskin... Han var väl kanske inte den mest neutrale? Hoppsan... Tror satan att karln är full redan nu... Hur ska jag ta det här på allvar!?

Jessicka:

Hanna: Oj... Det här tar bara inte slut... Nu berättar han för hela svenska folket att han och alla andra alkoholister är normala men den söta fröken på hans vänstra sida som lever i avhållsamhet från alkohol hon tillhör de onormala. Jag orkar inte...

Jessicka:

Hanna: Nej men va trevligt, nu skämtar han om negrer och somalier också... Tjoho! Heja Carl-Jan!

Jessicka:

Funderingar så här i efterhand: Varför teg Jessicka aka Pluttan i genom hela vår sms-konversation? Röstar hon på Carl-Jan och de andra morgonberusade tomtarna från grythyttan? Hur många trevliga mail fick tv4 efter det inslaget?

vm i julskivor

Oj så tydligt det blev att det var december igen.... Helt plötsligt smyger sig hela svenska artisteliten tillbaka till sina studios och dammar av något gammalt utnött spår... Lord! Med risk för att binda ris åt egen rygg så tiger jag...  Men, och det är minsann ett kraftigt och bastant men, den som köper Carolas skiva skola för alltid hemsökas av fotsvamp!!

gamla hundar lär sig sitta

pizza att värma i både micro och ugn... sweet! dock, och ett ganska markant dock, ska pizzan ligga kvar i förpackningen vid värmning i ugn inte i micro... det luktar konstigt då... jättekonstigt...

Lördagkväll...

...och mycket längre ifrån ett liv i SATC-style kommer man inte.

Lördagkväll och tvättstugan är det närmaste man kommer ett dansgolv... Välbehövligt dock med några timmar i den sköljmedelsdoftande lokalerna med de senaste veckorna tempo. Att frökens småbyxor stoltserar med sin frånvaro i garderoben var ju inget motargument det heller. Välbehövligt som sagt...

Jaha, vad är väl en bal på slottet? Endast Pluttan vet...

nu står logiken på huvudet igen!

varför blir man trött utav att försova sig? hur tänkte evolutionen då? inte ens det dåliga samvetet orkar hålla ögonen öppna idag...

RSS 2.0