sommarjobbare!

Repetitions schema för  Dans Sommar jobb Gävleborg –Bollnäs

28/4                 Audition

24/4                 Uppstart 10.00-12.00

2/5                    Träning, impro... 10.00-13.00

Vecka 24        heldagsrep mån-fre.

Vecka 25        föreställningar på Bollnäs Gator och torg mån-fre.

Vecka 27        Uppträdande fredag-lördag i samband med Hälsinge Hambon.

 

Så mycket kommunikation som möjligt sköts via frökens blogg, då ser alla andra också era kommentarer...

Hanna Rosén

070 260 87 62

Hannarosen_16@hotmail.com

Lillaskutten.blogg.se

 


studier..

..med tillhörande litteratur. massa spännande och en del roliga om än dock ovidkommande fakta... som veckans citat:

"Skillnaden mellan en katt och en lögn är att katten bara har 9 liv"
                                                        -Mark Twain

När jag blir stor vill jag också kläcka fantastiska citat... Avundas min vackra vän Greta som redan är på god väg. Ingen tid att vara bitter sa tanten, nu utergår vi till könsmakterna... hörs!

bakslag nummer 1...

...6 st kavr om man ska tro de gamla... snart sommar. snart så!


...


tjoff! sa det...

...så var helgen över. tjoff bara! helt galet... helt galet va bra man haft det med inspirerande workshops... frökens damp fick sig en rejäl smäll över munnen och tystnade faktiskt i typ en kvart. trodde satan inte att det var möjligt... häftigt sa jag åt dig. men sen gav kroppen igen på söndagmorgon i dubbel bemärkelse... tokpigg vid 5-snåret och mastodont smärta i ryggslutet, vad göra? morgonpromenad, blekning av skosnören, nagellacksbyte, inpregnering av diverse stövlar, mastodontdiskning... mycket roar oss små.

"hej och hå, tightsen på!" kvittrade Greta och så var det dags igen. minst sagt annorlunda bilder fyller kamerans minneskort, kanske att de ska fylla den där tavellisten när den äntligen trillar upp på väggen? den som lever får se.

dagen tillbringas i vanlig ordning på pappsens ranch med den svarte hunden... det blir liksom inte bättre. synd bara att jag stängde spjället för sent och nu får leva i halvkyla resten av dagen... kaffe har botat värre smärtor förut.

nu genus-litteratur med en oslagbar vy... det är inte det minsta synd om mig.

passar förresten på att skicka helgens pokal till Milla för dunder-super-trevliga-initiativet i fredags... man badar helt enkelt bubbelpool för sällan.

hej och hå...

...återigen först på jobbet. förvånad? knappast! inte det minsta... morgonstund har guld i mun, en riktig klyscha om det inte var så att man nattade kudden 19.30 kvällen innan... det är minsann ett riktigt spännande liv man lever den här tiden på året. ååååhh, så glamouröst det är att vara dansare... nat!

halsmandlarna har dragit och minst sagt lämnat fröken i sticket... prata? heslt inte. sjunga? inte en chans. supersmidigt med tanke på kommande uppdrag... hjälp! inte det minsta spexigt, inte med lillasysters positiva livsinställning.


måndag

tillbringar eftermiddagen med halsont i Gretas soffa... planer har återigen lagts, fortfarande under hemligheternas mörka slöjor... poetiskt som fan. eller? nåns musa blir man aldrig. vad satan är väl en bal på slottet? står gärna över, känns obehagligt att ha en klänning sydd av möss... tystnad. tagning.


hört på SåFin...

...2 typ vuxna människor samtalar. (För mer och tydligare detaljer ring kundtjänst...)

A: -Vi funderar på att åka till Egypten på semester...

B: -Jaha, vart då?

A: -Nja, vi har väl inte riktigt bestämt oss ännu.

B: -Nänä... Men kanske Hurgada då?

A: Nä, vi ska ju som sagt åka till EYGPTEN! (Sagt med en massa undertryckt ilska och kanske med glädjen att äntligen få igen?)

Gick ju så där lagomt bra men A lever säkert fortfarande i villfarelsen att just hon gick vinnande ur ordkriget. Om det blev något shoppat också förtäller inte historien...

inte bara Britney Spears...

...och Spice Girls har diggat loss till den bubbliga drycken...

ännu en mars-dag

dundrade in på ICA utav bara farten igår för att inhandla mängder med mörk choklad till kaffe-terapi-prata-hål-i-huvudet-sessionen med fröken Greta och såg min nya idol, en sån overall-klädd liten parvel som låg på marken och vred sig medans han/hon (direkt oklart overaller tar liksom uden av alla könsdiskussioner) gallskrek för fulla muggar. jag vill också! precis så vill jag också!

men ICKE! systrarna med lagomt mycket italienskt ursprung har minsann ordnat upp badankorna i snörräta rader igen... näsan är vänd åt rätt håll och nu åker vi. hörs!!

framåt-marsch-kaffekask!

tillvaron just nu...


hej och hallå... får man vara lite bitter?

19 tjänster hej då... sist in först ut eller? kul i jul.

Språkmuppen citerar:

"Ordet kåldolme, eller kåldolma som det också kan heta, är en sammansättning av kål och dolme (dolma). Kål syftar på växten kål (i det här fallet vitkål) och dolme är ett turkiskt lånord som betyder "fyllning". Sammansättningen kåldolme kan alltså sägas betyda "vitkål med fyllning". Och det är ju precis vad det är."

-Ulrika Kvist Darnell

skrämsel i gryningen

Alltså dom där blå gubbarna som kanal 6 har lagt sig till med... Jag blir livrädd!

inte konstigt att man blev som man vart...

...avlad av Kajsa Kavat och en Iller liksom, vad begär ni?

Kolla in inbjudan man fick igår:

BÅTBÖLE RÄNNEN 2010

Härmed inbjuds ni till årets inofficiella pulkatävling – Båtböle rännen som går av stapeln 20100306.

17:30                                     Banbesiktning
18:00                                     Första start
19:00                                     Prisceremoni
19:30                                     Bankett

Grillad kort serveras under tävlingens gång till alla deltagare. Efter prisutdelningen samlas vi till bankett med enklare förtäring (varm soppa) inomhus.

Tänk på att utrusta er med varm och oöm klädsel. Arrangörerna tillhandahåller pulkor.

VÄLKOMNA!
Barbro och Sven

Fattar ni? Fattar ni !? Jag ger upp... Jga kommer också sluta som en sån där mupp...


minnen

 sommar... vill ha sommar nu! barfota på ranchen och med grillkvällar... kan nästa till och med gå med på den där hösbuvan... ge mig bara sommar. sommar med familjen och Babben...

släkten är värst...

...men ganska go! hur tydligt som helst att Rubäck-ådran rinner genom alla tre, jo jag vet... vänta bara tills ni får höra prata... lord!

monstret...

 tillbringar en ytterst lugn dag på landet med världens finaste... livet blir liksom inte bättre. min förtrollade prins...

RSS 2.0