citat-VM

Titta va fint! Linda tyst! Of course, my horse! Korv på tub; det måste ju vara det bästa som finns? Det är bara att vända andra skinkan till. Det är skittråkigt att hugga med SaRosa, man får aldrig ett nyp i rumpan. Man ska inte titta på TV när man har hjärnskakning. Men du var ju på bio i måndags? Precis. Men jag blundade. Det stod ett träd rakt ut i skogen. Det blir ju lite så för det är svårt att hålla igen när man ska släppa ut. G: jättebra Hanna! L: jag kissade nästan på mig. Jag satt och funderade lite och var inte beredd. Man ska bara äta kvinnlig gris. Och klappa katten. På riktigt alltså, det är inget citat. Efter två öl är alla hårdrockare. (det ska man ju ha som svanktatuering!) Äh sätt igång TV-spelet! Nu får du inte tro att jag är den elaka styvmodern. Men Gud, la du dig i mitten av vägen och stod still? Du är säkert 200 år. Du är typ rolig att lyssna på när du kör. Dom har gjort om kinderäggen. Nu är jag skitarg, vem skriver man brev till?

När vi är på rulle så blir det som det blir... Men bra mysigt har vi det.

förvirringar, förseningar, förjävlingar

för några veckor sedan var det älskade ipoden denna morgon var det dags för samtliga av frökens träningskläder i den blå färgskalan att få sig en duvning. 60 grader, dunderprogram och rikligt med sköljmedel. alla fel! jag kanske inte har kompetens för att sköta min egen tvätt? paniken i magen när man inser vad man faktiskt gjort samt att det bara rä att vänta ut misstaget. sällan sniglar sig 20 minuter sååå sakta... lösning? den gamla vanliga beprövade från barndomen. om mamma inte listar ut att man gjort något dumt så har det inte skett. bestämmer mig för att testa tesen på kläderna, om jag inte berättar för dom att dom tvättats för varmt så låter dom nog bli att krympa. så får det bli. schh...

gryningståg till hufvudstaden bokat i lördags. supermysigt att kliva upp strax före tre... inte. ännu mysigare när tåghelvetet behagar dyka upp 2 timmar efter utsatt tid. testa själv att slå ihjäl 2 timmar på bollnäs tågstation. halvskoj. för att inte prata om genansen över att vara den enda sena till nya utbildningen... men döm av min förvåning när SJ faktiskt beslutade att bevilja min resegarantiansökan. my lord! att jag inte köpte triss-lott på momangen! tåget hem? ja gissa? tur det finns bra vänner i telefonboken.

apropå utbildningen. julkortskontot har inte ökat. inte det minsta. har halvont i magen över att behöva dom till helgen igen. grupparbete är inte min grej. inte tjejer heller.

jo du...

Upp som en sol och ner som en pannkaka fast i omvänd ordning. Ett egenpåhittad björnsafari med tillhörande mys i inomhusdjungeln lugnade nerverna, det och ett erkännande. Korten på bordet, krokodiltårar och en time out.

Man är som man är och blev som man vart och kan inte låta bli att förundras hur logiken kan rymma och så fort... Lite väl spännande. Kan dock konstatera att jag har en jämarns bra telefonbok.

Livet svänger fortare än dom däringa sinuskurvorna man räknade på i gymnasiet och helt plötsligt vänder allt. (Förlorar mig lite i vilken sorts filmmusik jag skulle vilja ha till den här scenen i min så småningom kommande självbiografiska film...) Beckmörkt blir ljusgult med doft av hallon. Värt!

Mot nya äventyr, tjuren vid hornen och allsköns klyschor... Maj är här och det är bara att gilla läget!

Summa sumarum: fröken har krystat ur sig (bokstavligen) "du hade rätt" samt kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är över att Gretas kattor är honor...

Förvirrat? Grattis Sherlock. Roger Roger...

 


RSS 2.0