Hajar du?


ödmjukt

not. men skit samma. jag har världens bästa jobb. punkt.


Hello!

I'm Bruce! Hajfena sökes... Någon?


Lol

Garnet heter nämligen så och jag går tydligen under namnet "lol-tjejen" i garnbutiken. "nämen, är det du som är den där lol-tjejen som han pratat så mycket om?" jaha du, det räcker med Pelle liksom.


Insomnia

Det är sant. Även om jag själv ligger här och tvivlar. Trodde jag var en blunddocka ju? Tydligen inte...

Tror kanske att hjärnan går på högvarv och försöker sortera i tillvaron. Fröken själv har mest praktiserat begreppet "upp som en sol osv.." denna vecka.

Minnena från en toppenhelg ligger kvar som honung i magen medans nacken luktar tigerbalsam. Träningsuppehållet gör mig deprimerad och rastlösheten är ett faktum. Funderar på att muta sjukgymnasten under morgondagens behandling med ett äpple för att få det godkännande jag vill ha.


Beach party -deluxe!

Det finns en himlans massa olika sätt att ställa till med 30 års fest på men jag gillar nog Sandras allra bäst...

Nu återstår bara att finslipa på kostymen. Fiskfjäll någon?


Som i reklamen

Pojkvännen och jag är lite olika i jämförelse. Så långt är vi överens. Går man däremot in på detaljer så blir set tydligt att vi tycker olika. Upplever olika.

I hans perspektiv är jag tydligen inte som andra. Eller inte som de flesta andra i alla fall. Men vad gör det om man tror på det man gör? Dessutom tycker han ju om mig i alla fall. Med eller utan päls.

Och nog skulle väl världen bli lite bättre med några fler isbjörnar?


Kaffe och konfirmationskort

Marinerar nacken med tigerbalsam och plockar ordning i bohemlyan till tonerna av "kåldolmar och kalsipper". Värt tycker öronen. Värre är det med beslutsångesten. Vad göra med allt bös man sparat på sig under åren? Konfirmations-minnes-korten till exempel? Vad ska man ha de till? Alternativa visitkort? Råångest över att slänga något som mamman pungade ut dyra pengar för anno 1998. Och varför var jag prompt tvungen att beställa ett storpack? Jag lär väl ska minnas att jag konfirmerat mig utan förtryckta påminnelser... Eller?


In trutina


På själens tvekande våg
ligger två motsatser;
den yra kärleken och blygsamheten.
Men när jag ser dig, vet jag,
jag böjer min hals för oket,
men det är ett ljuvt ok som läggs därpå.

http://attachment.fbsbx.com/messaging_attachment.php?aid=06628381387e3e91e602566446c5e5d6&mid=id.269077556472588&uid=656832454&accid=656832454&preview=0&width=100&height=100&ext=1321872946&hash=AQACDk63s8IdTDF9Mkh6KN4iz5TI7XAPPNNb-_sR5AcEkA


älskade norge

helt plötsligt satt dom bara där i tv-soffan och visade sina söta små kreationer och kanske att fröken helt måste tänka om gällande årets mjuka paket?


14 dagar i 180 knyck

feeding monsters. workshop x3. schakt. thriller. högskoleprov. kostymernas. tintin. zumba för tuttarna. en docka reflekterar. magnus samuelsson och tv-intervju. pina bauch. dance & gymshop. ciplak. skapa dans. bollnäs dansar. zin day. reise leiter. reunion. återseende. tårar. skratt. mera skratt.powerwalk 90 min -check!

är det bara min bekantskapskrets eller dräller det rent generellt av såna statusuppdateringar på ansiktsboken? driver mig till vansinne gör det i alla fall. det i kombination med alla jävlar som envisas med att lägga ut foton på allt de äter. fiskpinnar och mos. big deal!

motaktion någon?

filosofi

hur är det att vara dansare?

jo tänk dig att du ligger på ett scengolv. på knä. med ett sprillans nytt badlakan i händerna. ett sånt där som man ännu inte tvättat bort inpregneringen i så att uppsugningsförmågan är sämre än de första libressealwaysutanvingartyp. turkost badlakan är det. allt luktar t-sprit. (inklusive du och dina byxor resten av dagen. classy.) bredvid dig står någon och ropar tjoho när rätt sorts lampa tänds. tjoho. så kan det vara. skaparen till black swan hade med andra ord ingen aning.

sjöros

ja det är väl meningen att det ska bli så i framtiden. kanske. eller rosensjö. den som lever får se. i väntan på besked har storasyster/svägerska aka jag startat en samboutmaning. fruktansvärt roligt tycker jag själv. vet inte riktigt hur de utmanade känner memn vad ska de göra? banga? icke, visste inte jag att de var tävlingsdjävular innan jag droog i gång? jojo...

varje dag (typ. frekvens är väl så där lagom regelbunden.) skickas det sms till puppsala med gåtor eller nutidskryssfrågor (hatten av för bästa sniklas som ställer upp med kursmaterial) och sen är det först till rätt svar som får poängen. i dagsläget leder snubben men så länge vi bara jobbade med gåtor var Pluttan the leader of the pakt... återstår och se om ytterligare en tävlingskategori ska tillkomma, samt hur länge tävlingen ska pågå och vad man vinner? kan tävlingen sprida sig till kanada? det är mycket nu...

kan man kanske få vinna att inte vara vegetarian längre? eller att få sluta snusa? eller att för evigt vara storasysters skoputsare? det där med att "vinna äran" känns ju oerhört förlegat... tips tas tacksamt emot!

spegel, spegel på bordet där...

nej tack. det går bra. väldigt bra ändå faktiskt.

har lärt mig numret till läskiga låtsasfotografen i hufvudstaden (du vet den som erbjuder alla som vill och några till att posera framför tidningsväggen, i lyxiga/porriga soffan samt sist men inte minst: liggandes på en spegel. favoriten.) utantill och ryggar tillbaka som vid en käftsmäll varje gång de ringer. vilket de gör ofta. faktiskt alldeles för ofta. vilket i sin tur borde innebära att alldeles för många av mina bekanta nyttjar erbjudandet och dessutom anmäler mig som lämplig uppföljande kandidat.

sluta. genast tack. fröken vill inte. tack ändå.

På den däringa ön

Tänker i mitt stilla sinne att nu har väl ändå Robinson gått för långt...?


RSS 2.0