9 timmar girja

Tveksam som få och med en handfull skräckscenarion på näthinnan checkade man in på utbildningen. Jo, fjärilarna var på plats i magen dom å. Allihopa. Styrketräning är ju inte frökens starkaste. Lägg till ett mer än lovligt trilskande knä så har vi nog hela bakgrundshistorien.

Och nej jag titulerar mig inte som mentalcoach.

Jaja, handbromsen ur och vi åker. Och jämarns va vi åkte. Pang, tjong och föreläsning på en gång. Nya teorier knuffade undan en massa gamla antaganden och logiken nickade instämmande. Muskelkedjor ja tack! Att allt gick i 120 utan säkerhetsbälte gör ju absolut ingenting för någon som har rumpan full utav myror.

Praktiken då? Och farhågorna? Åt fanders med mentala uppladdningen, det var ju skitroligt! Att svinga sig till sin kompletterande träning lär ju vara det bästa den här sidan om 1888. Tackar chefen för bra påhitt och Linus för grym utbildning.

Har nog skrattat mig till en handfull nya motoriska enheter i samtliga magmuskler och har återigen kunnat konstatera att det inte bara är överskottsenergin som länkar oss samman. Den dåliga humorn är lätt signifikant den å.

Med en rejäl spark i den mentala rumpan checkade jag äntligen ut och lovade mig själv att absolut fortsätta...

Knäet? Har knappt mått bättre. Varken då eller efteråt. Lyfte en teori med gängets två sjukgymnaster och kanske att vi hittat lösningen. Simpelt men helt okej. Swing it!!


Baciller och bakterier

Vissa kör med handsprit själv tror jag på bakterier.

Årets värsta månad (samma varje år, inget nytt under solen) och bacillerna frodas. Massa baciller. Massa, massa baciller. Varannan elev snorar som under premiären av Titanic (inte 3D utan da real skit) och utan någon som helst möjlighet att plocka ut en sjukdag eller två... Vad göra? Tänka efter före kaxade den hurtiga sidan av fröken och inventerade stormarknadens sortiment av probiotiska drycker.

Vanligtvis ratar jag alla sorters fruktdrycker (tjejvasan utan blåbärssoppa liksom) men har nu hittat en helt okej variant. Den får följa med hem och bli bästisen resten av terminen. Bakterier skrek hon i brevet!


Wordfeud

Förklara för mig hur någon som skriver "shock" kan dra in 405 poäng på ett ord!?


4:e resursen

Åkte norrut. Noll koll som vanligt. Gjorde inte ett smack. Energidepåerna påfyllda och inspiration Alabama. Hann dessutom med 2 möten i bilen hem. Effektiv som få. Nya spännande projekt i startgropen och livet blev helt plötsligt lite mer rättvist.

Att vi hängde i barndomens museum gjorde inte ont det heller. Bra skit.


Den bästa sortens post

När det kommer böcker. Värt. Böcker från människor man tycker om dessutom. Dubbelvärt.


86 ringde...

Dags att lämna tillbaka tofsen!

A promise is a promise...


Övermod -check!

Simmade 40 längder och började genast att förbereda tacktalet till vansbrosimmets prisutdelning. Ödmjukhet var det ja. Not.

Förresten... Med risk för att kvalificera mig som årets gnällkärring men kan det inte finnas familjefria tider i simhallen? Bomben på dig själv skitunge!


H20

Ingen fara det är ingen träningsblogg men lord! vattenträning är inte att leka med. Träningsvärken knackar på dörren men vad gör det? Förbannade nackspärren (hör och häpna) packade väskan och det är ju nästan att jämföra med människans entré på månen. 11 dagar med stretch, vila, massage, spikmatta för att inte prata om allt gnäll! Och det enda som faktiskt krävdes var lite klorvatten. Måhända faller det under rubriken placebo men det skiter man väl i.


Okej deal

Donera lite blod för att få ett par rörstrandsskålar.


Hunden goes påskhare

Det gäller att ta en för laget sa labradoren och tassen på hjärtat.. Vad gör man inte för en frolic?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/239983/images/2012/pic_198488256.jpg" class="image">


Dagens ros

Kom hem från Lund i måndags och insåg att räcerhojen var stulen. Snattad. Borta. Putsväck. Surt.

I förrgår var den tillbaka lämnad. True story. Visserligen slängd i gräset men vad är några futtiga metrar att gnälla om när man lämnar tillbaka saker efter dig? Nada. Nöjd som fan och med förstärkt tilltro till mänskligheten. Hatten av för hederliga tjuvar.

Funderar kanske på att starta cykelbibliotek. Fredsrörelse?


Word eller... Pic!?


Budkavle går

Har mer ön en gång tvingats lägga ner boken och fråga mig själv om det är jag eller herr Moberg som inte använder oss av det svenska språket. Läsvärd? Jajamensan! Som en redig historialektion typ.


Akut torticollis

Nysa mig till en nackspärr -check! Min pollenallergi slår ju bokstavligen ut resten av kroppen.

Bisats: hörde ni om hon som körde terminatorZumba igår? Hysteriskt.


Tåg nr 84

Min fina vän må ha haft rätt om det där med avsaknad av resande barnfamiljer 6.14 men nu är det andra bullar i SJs fantastiska ugn... Lord. Fjälltåg. Grattis. Lovar mig själv att alltid boka tyst avdelning i framtiden och ja jag blir grinig när jag är hungrig.


Funderar eventuellt på att protestkräkas (katten Junior gör såna inlägg i debatten i bland Red. Anmärkning)
på min resegranne... Förväxt fjortis som slängde sin handväska på mig. Antar att det var slut på frasen "ursäkta jag har platsen innanför dig"... Eller?

Frågan är ju bara om man ska ge henne Basars (norra Europas trevligaste man som kan charma mossan av en gråsten) nummer eller bjussa på en resa till Kanada för mänsklighetens skull? Tänker mig att det här är en prövning som jag måste genomlida... Jag vill tillbaka till Lund!


Apropå högskoleprovet


Skåne levererar

Vissa helger är bättre än andra och ibland så gör snålblåst absolut ingenting. Spontanresa med enbart benefits. Möjligtvis med undantag för Södertälje Syd men det lilla bakslaget försvinner bland påskmässa, dumplings, skånesaffari, påskgodis (varsågodis!), Junior och alla kloka ord. Avsäger mig härmed mitt medlemskap i föreningen spettet och tycker definitivt att Skåne är en del av Sverige. Hjärtat typ.


Fredag

Visa leg för att köpa triss-lott. Check! Tackar, tackar.


Onsdag

Fick ett påskägg. Glömde det på jobbet. Tört.


Ett skepp kommer lastat...

...med påskkort!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/239983/images/2012/pic_196853911.jpg" class="image">


RSS 2.0