Ockelbo 300?

Du kan vara en skoter! Fröken känner sig förföljd av dessa fordon med inte alltför lockande ägare... Skiter fullständigt i om det är i Sörbo, Rengsjö eller Indien. Jag vill inte! Begrips? Så jävla oimponerad och känner att jag gjort mitt på bönpallen.

Fina vännen föreslog skoter på vatten. Båstad ska tydligen vara bra. Nja. Jag är mer pulka, raggsockor och uppdrag granskning. Gör som björnen och går i ide. 2013 ska ju som bekant bli vårt år och kanske att vårens kollektion har något bättre att erbjuda?


Fika med ödmjuk touch


I vår stad ligger mysigaste restaurangen i ett växthus. Inget konstigt längre. Det är så vi jobbar. Eftermiddagen har spenderats med fina människor, kantarellsoppa och med en dörr som bord.

Nyttigt med nya perspektiv och andras livsöden. Man har det rätt bra och folket närmast är faktiskt dom bästa.

En riktig guldhelg och listan över bra saker växte... Med raska steg närmar vi oss november.


Minigolf?

Nej tack. Förstår inte reglerna. Inte alls faktiskt. Fairway och allt det där andra. Engelska begrepp men grekiska för fröken. Oimponerad är väl en underdrift utan dess like. Byter det gröna kortet mot ett rött och tackar för mig. Hej. Kasta in handduken? Tja, kalla det vad du vill men svårt men kommunikationen när partnern fastnat i bunkern. Fore!


Hundutställning

Hej kompisar, jag har varit i ett parallellt universum.

Väckning 05.00 (på en söndag) och avresa norrut. Passet med -check på den. Trött som få, bortsett från hunden då. Lilla labradoren gillar absolut inte tidiga morgnar.

Platsbeskrivning: stor mässhall (ishall?) och ett tjugotal olika bedömningsringar. En ring per hundras. I vår ring hade ägarna gummistövlar, limpmackor och inbakade flätor. I cirkeln bredvid hade damerna färgkoordinerade dräkter, tupperingskammar och cola light. Kulturkrock Alabama. Fröken noterade, nä blängde, som aldrig förr och påpekade högt och tydligt för den luttrade modern allt som sågs och pågick.

"-titta, hunden har gummistövlar!"

Vår hund passerade 4 vattenpölar och en soptunna på vägen in. I cirkeln bredvid skjutsades vovvarna in på vagnar, i burar med skyddande dräkter på. Labradoren fick en snabb omgång med frottéhandduken på magen innan bedömningen. I cirkeln bredvid användes rosetter, frisörsaxar och ballerinaskor för att komplettera looken. Behöver jag fortsätta? Tror inte det.

Avslutningsvis: aldrig har jag väl varit så glad över att vi i vår familj envist fortsätter med labradorer.

Och du... Domslutet för finaste hunden på hela mässan: "Excellent!" just sayin'
Fint

Man vet att man har bra vänner när man efter en sleepover packar upp väskan och hittar en påse Polly. Nån känner mig bra. Typ bäst.


RSS 2.0