FredagsMMS

Lillasyster levererade:


Värsta bästa

Fredagskvällen började med härdsmälta. Nog för att man är välstretchad men ibland undrar man ju var gränsen mellan flexibel och utnyttjad går. Löfte om specialdesignad ring fungerade dock som balsam. Vissa har ju fattat att kombinationen mellan bra hantverk och rätt känsla för service är ett vinnande koncept.

Rep, rep och mera rep... Bra musik och roligt uppdrag men oavsett hur fina eleverna är, hur roliga uppdragen är och hur fantastiska kollegorna är så går det bara inte utan mat. Inge i längden. Inte alls. Det har pappan fattat. "nu ska du åka hem" pekade han med hela handen och stuvade in sin förstfödda i svenssondeluxebilen. (det är som knight rider, fast på riktigt)

Missag på bordet och kaffe i koppen. Somna i hundsängen efteråt med labradoren på armen -check! Pappa tände upp ljuslyktorna (plural, jättemånga) i träden som nattlampa och mamman bäddade soffan. Order om tandborstning och nattning utfärdades, fyllde jag 28 nyss? Tror inte det.. Trött fröken fick en extra yllefilt och skickade dagens sista sms med en ganska skön känsla i magen. Det är helt okej med lite landetliv ibland.


Kafka på stranden

Inte som alla andra. Läser försiktigt och vill inte att det ska ta slut. Mr Murakami har gjort det igen. Ibland regnar det makrill och tänk att få i ett bibliotek. Fint helt enkelt.


Gårdagens citat

"men vem är du om du då om du dessutom äger en kånken?"Bragdguld

Bragdguld och fredspris. Förstå vilken tacksamhet som skulle sprida sig söderut om man visste hur många fingrar du hade med det i spelet? Rätt hade du i alla fall! Tusen tack för en toppenhelg, nu laddar vi för nästa...


Drömprins?

Kollegan hävdar att man ska kyssa 100 stycken innan man hittar den rätte. Hittade den här krabaten på väg hem. Bör man be om tillåtelse eller är det bara att köra...?


Längtar tillbaka

Det är ju liksom inte alltid vilan som ger energin. Åtminstone inte för oss.


På vift

Grymt effektiv dag med de bästa. Högt och lågt blandades med massa, massa skratt och vinnande påsen kostade 5200:- (skönt att för en gångs skull inte vara värst)

Det som i förväg tippades som dagens största utmaning visade sig vara det som gav mest energi. Livet står visserligen på huvudet ibland men det fortsätter framåt. Något mer ödmjuka fortsatte vi söderut. Nötter är vår ständige följeslagare och visst är det väl trist att Saab inte längre finns?

Dagens egentliga huvudmål blev avslutningen. Benböj Alabama, viktigpettrar och ännu mer nötter. Utan salt. Fast av någon anledning är de så mycket godare på åreskutan. Skumt. Ibland är mc Donalds det bästa som finns. Hamburgare och sura godisar -det bästa av två världar.

Dagen, kvällen och helgen avslutades på en regnig parkering. Vissa är bättre än andra, fattar bättre än andra. Fattar allt typ. Allt blir bra men för det så är det ju trevligt med sällskap på vägen.

-Körde jag mot rött nu?
-Nej då, det var bara ett övergångsställe.


RSS 2.0