Jag och coachen

Det har liksom alltid varit så. Oavsett vad. Tips, trix och teknikträning i allt från borddukning via matteläxor till bilkörning. Oavsett så kan han sin sak i spåren. Go är han å.

"Nu skaffar du dig ett par längre stavar och börjar åka lite"


Äntligen i och på spåret!

Bära eller brista sa fröken. Jag måste få testa i alla fall! Sagt och gjort. Päron, hundar, apelsiner, skidor, valla och tusen fjärilar i magen packades in i svenssonbilen och avresan var ett faktum. Hundspår över en myr och absolut tystnad. Hälsingland levererade. 4 km senare flinade fröken runt. Ont javisst men inte på värsta sätt. Ett stort steg framåt och en apelsin i mål. Det kommer att bli. Uppåt och framåt.

Dagens bonus måste ju vara Sveriges finaste kransmas. I hans ögon är man alltid en vinnare. Det krävs bara lite hundgodis.


Världens bäste Bamse

"Här kommer Knocke och Smocke också. Nu blir det tråkigheter..."

Till och med en trött gammal Beckrulle från 1800frösihjäl sträcker upp sig och blir helt klart sevärd när Bamse gästar.

Viktig fundering: växer dagens barn också upp med Bamse? Tror att vi kan vara på väg mot undergång annars...


2000 tjejer..

..och en handfull grabbar. Enligt Martin Björk luktar vi inte hallonbåt. Åtminstone inte i sal 2. Det är möjligt. Men inget kan slå yogamattorna i sal 4.

Började dagen med 45 minuter Steve, det här kan inte annat än bli en fantastisk dag. Vi jobbar på...


Är detta verkligen friskt!?

Ett par hundra muppar som samtidigt och i takt (Jaja, någorlunda) gör benböj, upphopp, utfall, tåhäv, handstående, burpees, höga knän, armhävningar, löpsteg med mycket, mycket mera... Skickade en bild på spektaklet till en utomstående och oinvigd som förundrades men frågade om jag inte egentligen förvirrat mig till en N' SYNCkonsert? Måste ju medge att likheter absolut finns!

Hur som haver, fröken trivs som fisken i vattnet och längtar till imorgon... Nya utmaningar. Uppåt och framåt!


Följer utvecklingen med spänningen...

http://www.vistartarettmarathon.se/

Klicka in vetja! Som en sån där skattkarta man fick på kalas som liten... Man vet inte var och när men spännande är det!

Vilka är dom? När sker det? Var? Hatten av i alla fall!


Telefonsex på röntgen

Skulle återigen fotografera fossingen. Börjar bli en vana typ. Vrida, vända och posera.

Med landstinget kommer sittande i väntrum på köpet. Jag och någons farfar trängs i en liten soffa utan stoppning. Favoritserien "the Big C" rullade på den nyinköpta plattisen på väggen. Så långt inget konstigt alls. Tills en av huvudkaraktärerna ger sig in i en ny bransch. Deluxe! Vi snackar telefonsex. Grovt. 2 män, varav en spelar och överdriver. Skämsdöden drog över mig som klibbig kolasås. Måtte det vara över snart tänker man, "det är ju ändå SVT". Pyttsan. Länge och många detaljer. Puh...

Stackars mig och någons farfar.

"Hanna Rosén, dina plåtar är klara" Aldrig någonsin att jag lämnat sjukhuset så fort.


Call girl

Fin kväll på liten biograf. Gillar biomörkret och den påtvingade tystnaden. Vilande. Ingen mobil, inget snack, inga frågor eller kommentarer. 2 timmar och 20 minuter utan att bli avbruten. Utan att bli observerad. Ville ta med mig känslan hem och stoppade nästan fingrarna i öronen.

Lyfter lite extra på hatten för casting, scenografi och kläder. Svensk film kan verkligen vara så himla bra!


RSS 2.0