Allt utom stolt.


Ja, jag erkänner. Jag är fast. Och tyvärr ganska dålig på det. Till mitt försvar kan jag bara säga att jag åtminstone inte spelar med ljudet på. I övrigt plockar jag nog alla skämspoäng. Alla. Samtliga. 

En enkel till Svalbard?Fina kollegan överraskade med en försenad julklapp. Jag vägrar fortfarande att tro på tomten men isbjörnar, det är grejor det!

"Isbjörnsfadder" jo man tackar. Inte utan att man känner sig lite bra. Återstår bara att hitta ett namn samt döpa skrället. Är det overkill att bjuda in till namnceremoni? 

the worst church singer ever

det här med sång alltså. svår grej. verkligen. jag är den första att erkänna mina egna tillkortakommanden när det gäller ämnet och konsten. men. det finns alltid de som är värre. det om något har väl internet lärt oss.

Tråkig kvart på bussen? Googla ovanstående. Gott skratt utlovas. 

Handen i svanken...

...var inte det här en bra ide? Så sa chefen och vi nickade alla instämmande. Visst var det. Det är det ju alltid.

Högersvängar mot hamburgerrestauranger bör alltid vara skarpa (90 grader ungefär) och chokladsåsen tar man inget extra för. För extra tips och trix så vänd dig till Krister. Det är han med kepsen. Naprapaten. 

Internt så det förslår men ibland blir det så. 

Bring it on november!

Mörkt. Kallt. Grått. Blött. Oinspirerade. Sömnigt. Långsamt. 

Kärt barn har många namn och otrevliga månader massor av adjektiv. Vad göra? Upp till kamp muttrade den luttrade och packade väskan. Månadens samtliga helger spenderades envist på annan ort. På äventyr. På utmaningar men framför allt: på en herrans massa föreställningar.  

Månaden blåste förbi fortare än kvickt och lämnade en skön eftersmak av, tja, välmående efter sig. Hashtag: rättvist. Dethärgörviom. 

Gilla läger och glöm aldrig raggsockorna.

Över och ut, har nån sett Rut? 

Rapport från en sjukling

Spenderar lördagkväll i outfit som inte ens mamma med världens bästa vilja (och vilja har hon mycket utav) kan kalla för söt. Eller attraktiv. Eller ens okej. Rosa stickade byxor (jo men visst har man såna, ännu en skön detalj med mitt yrke) uppdragna 7 cSpenderar lördagkväll i outfit som inte ens mamma med världens bästa vilja (och vilja har hon mycket utav) kan kalla för söt. Eller attraktiv. Eller ens okej. Rosa stickade byxor (jo men visst har man såna, ännu en skön detalj med mitt yrke) uppdragna 7 cm (!!!) över naveln. Som dansare är det viktigt att hålla ländryggen varm. För våra cambreers skull. Och för att för evigt värja oss mot män. 

Mm, älskade virusinfektion. 

I övrigt har jag under veckan som sjuk lyckats stjälpa i mig 2,2 liter (närmar mig 2,5) lakritsglass, lärt mig att brodera samt skrivit julkort för en halv bataljon. 

Behöver jag tillägga att jag är rastlös? Hjälp! 

RSS 2.0