torka var det ja...

inte för att det inte händer saker... bättring lovas... kan ju vara så att ett icke fungerande bredband där datorn bor spelar in... förhoppningsvis rullar det till veckan... tusen bilder som lovats att publiceras kommer också och den där miljömuppen ska väckas ur sitt ide... men först, sista kvällen i frihet... disney med Pluttan och Emme, en snabbis i alla fall... borde nog  se till att somna innan midnatt ockå samt leta fram almanackan innan det är dags på allvar... jag kan flyga, jag är inte rädd!

sant är i alla fall att ett helt kapitel i min kommande (läs långt mycket senare...) biografi ska tillägnas sjukvården.... mer om det sen... men pust för läkare!

Miljömuppen citerar #65:

"Jämför elektronikprodukter. Välj en miljömärkt dator. För att en dator ska miljömärkas ska den ha avsevärt svagare magnetiska och elektriska fält, färee eller inga bromerade flamskyddsmedel och färre tungmetaller. Dessutom är en miljödator bättre förberedd för att återvinnas.
Ställ miljöfrågor vid alla elektronikinköp. Kräv svar. Det är stor skillnad mellan olika producenters vilja att hålla sig till miljövänliga material och möjliggöra vettig återvinning."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0