uppdatering...

upploppet, minst sagt, har precis börjat...

sen sist:

har estetfesten avlöpt, gissa vems supersöta elever det var som försökte tvinga upp sin fröken på en halvsvajig lina i taket? en express stukad fot räddade fröken från spektaklet... puh!

de nya darlingsarna från Arbrå har äntligen fått framföra sina koreografier och låtar i körkampen. ingen vinst tyvärr men vilka framsteg... häftiga ungar! nu återstår bara att se hur man ska locka dom till programmet... nytt mission sa Skutt!

både student och skolavslutning har avverkats ackompanjerat av en massa, massa tårar och med en hejdundrande fart! ett enda, futtigt, ynka tår innan min sötnosar ska sparkas ut i verkligheten... det får bli många godisstunder innan det avskedet.

ny tradition har skapats, helt underbart att käka schysst mat utan en enda minut vid spisen... deluxe!

3 shower, varav en tyvärr inställd tack vara skyfallet alabama, genomsprungna! tjoho vilket tempo... trångt, dåligt underlag, stressigt ja vad inte? spelar noll roll när man har världens bästa dansare!

pim pim är, tror det eller ej, klart! även om fröken lämnade in sin i allra sista rycket i vanlig ordning. att man aldrig lär sig? så pass sent faktiskt att examinator inte hann bedömma den innan och det blev opponering och betygssättning i storgrupp. lord! om denna pinsamma upplevelse innebär bättring i framtiden? icke! man är den man är...

planeringsvecka med kollegorna. utvärdering av gångna året, kalendarium för nästa år som dessutom är det konstigaste året i mannaminne, hur ligger egentligen dom där lovdagarna? konstigt! under veckan konstaterads dessutom att jag tillhör en alldeles egen generation jämfört med de andra... zap vill jag minnas att den kallades från någon av alla dessa föreläsningar man varit på. jojo... tusen järn i elden är enda sättet att bemästra dampet!

sommarjobbet har dragit i gång samt stympat frökens baksidor... vig? skulle inte tro det... kan vara någon sorts karma för alla gånger vi drivit med med "vanliga" människor... jojo. stretch ligger inte på favoritlistan just nu... reportage i dagens tidning om projektet och uppvisningar nästa vecka... tillsammans var temat och det är ju så det är... fröken ordinerar en massa dyr glass och fotmassage, misstänker att ett gäng arga föräldrar hör av sig snart :)

nu: danssalen...

sen: koma...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0