Säg bara ja eller?

Skitsvårt ju! Har proppat eleverna fulla med det måttot men när det kommer till en själv då? Försöker att våga. Försöker som fan. Nojjar som få över ett pyttebeslut. Pytte i jämförelse med mycket annat men ändock skitläskigt. 
 
Kollegorna bildade peppgrupp och sparkade men det blev liksom inte av i alla fall. Fegis? Nytt epitet? Kanske. Det finns värre. 
 
Gömmer mig bakom bortförklaringar och försökte köpa tid genom att ringa ett läskigt samtal. Lever uppenbarligen mitt liv som om att det tog plats i en domstol. Försvarstal, slutpläderingar, fömildrande omständigheter och bevismaterial. Hej och hå. Gick man i barndom i år eller vad? Ska ju tydligen vara ett tydligt tecken på stress så kanske det.
 
Roger, roger.

efterdyningar

Gör alldeles för många saker samtidigt och typ ingenting blir bra. Korrektion. Ingenting blir klart. Kollegan uttryckte det så. Dock återstår ju frågan vad definitionen på "klar" är? Oklart. Kanske därför? Det inte blir klart menar jag. Diskussionen blev för djup och vi ersatte den med hamburgare. Vi jobbar så. I process och med ett förträngande. 

Tillvaron på en skola blir helt klart oklar när eleverna sådär poff! bara är borta. Hallå...? Administariva högar och noll koll liten boll. Fröken har själv slagit rekord i dubbelbokningar och glömska. Jättejobbig kombination. 
 
Nagellacket flagar och tjänstefördelningar är det hetaste ämnet. Manana, manana? Tydligen inte. Tusentals frågor om precis allt och ingenting och fröken duckar som hon där Zeta-Jones bland laserstrålarna. Tvetydig referens? I don't know. Den som lever får se. 
 
Nu: vila, inspiration och gärna lite Skåne. Geografiskt alltså.
 
 

3 möhippor och 1 student

Startade vecka 24 som Madonna (vi kallar det för estetfest!) och avslutar den bland blå elefanter. I en läckande danssal. Höstens arbetslokal kan med andra ord hänga på sommarens väderleksrapporter. Inget konstigt alls skanderar fru Ernman. Vi jobbar på.
Annars då? Synopsis är ett konstigt ord och av allergitabletter blir man trött.

Lägg av!

Det här förbannade skitsnacket om att unna sig. Lägg av! Jag får krupp! Krupp, tuppjuck och afasi. Jävla joll är vad det är.

Orka leverera ett försvarstal varje gång man petar i sig något sockerhaltigt eller sätter annan guldkant på tillvaron. Det tar ju för bövelen hela glädjen ur njutningen. Idioti!


Hej då liksom.

Trist men man fattar ju.

Har vinkat hej då till någon som har fattat det där med riktigt kött, grädde i kaffet och vad värdegrund verkligen är. Att våga stå upp för det man tror på är ingen smal sak men en skön utmaning. En utmaning till mig. Med en rejäl spark i rumpan i form av en övertydlig uppmaning drog han. Jaja, jag ska...


Älskade ungar

Den blomstertid den kom och med den var det dags att ta farväl. Farväl, tack och lycka till. Ett tillfälle att summera alla gemensamma upplevelser och utmaningar. Jag brukar jämföra det med en resa. En resa tillsammans men också bredvid. Som åskådare och hejaklack. Åskådarplatsen blir nu den permanenta medan deras äventyr fortsätter.

Frökens minns och skrattar åt nästan allt. Häftigast av allt när det gäller jobbet är ändå ödmjukheten. En nyfunnen styrka som i sin tur bidrar till tacksamhet. Älskade ungar.


Julklappar

Så klart! Surfade runt och drog vinstlotten i inspiration. Det blir mjuka paket i år. Igen.


Nytt projekt

En mindre lagerlokal (typ) fylld med restgarner från tidigare projekt och alldeles för många myror i rumpan resulterade i nytt hittepå.

Skissen bygger på 100 mormorsrutor. Genomförandet bygger på tålamod och ett sommarlov.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/239983/images/2012/pic_206581078.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/239983/images/2012/pic_206581078.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/239983/images/2012/pic_206581080.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/239983/images/2012/pic_206581080.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/239983/images/2012/pic_206581101.jpg" class="image">


Felrekrytering eller vad?

Nuvarande miljöminister. Handen på hjärtat kompis, inte är vi jättenöjd med det valet?

Smådryg, arrogant och dåligt påläst. Känns ju som omnejd den platsen om någon, kan jag tycka, borde gått till någon med ett bokstavligen brinnande intresse för miljöfrågor. Kanske.


Impulsivt

Det kan eventuellt, kanske, ungefär vara så att jag råkade spontan-klicka hem en espressomaskin i morse. I arla morgonstund. Typ gryningen. Det bör väl tilläggas att jag inte dricker espresso. Och nej, morgonkaffet hade inte inmundigats.


Internt så att det förslår

Kocklandslaget hade inte en chans i jämförelse. Ödmjuk som vanligt. Japp.


Svenska flaggans dag

Inget konstigt alls. Det är så dom jobbar på ranchen.


Worldwide Knitting in Public Day

På lördag liksom. Från och med lördag och 7 dagar framåt. Trevligt.


RSS 2.0