Värsta bästa

Fredagskvällen började med härdsmälta. Nog för att man är välstretchad men ibland undrar man ju var gränsen mellan flexibel och utnyttjad går. Löfte om specialdesignad ring fungerade dock som balsam. Vissa har ju fattat att kombinationen mellan bra hantverk och rätt känsla för service är ett vinnande koncept.

Rep, rep och mera rep... Bra musik och roligt uppdrag men oavsett hur fina eleverna är, hur roliga uppdragen är och hur fantastiska kollegorna är så går det bara inte utan mat. Inge i längden. Inte alls. Det har pappan fattat. "nu ska du åka hem" pekade han med hela handen och stuvade in sin förstfödda i svenssondeluxebilen. (det är som knight rider, fast på riktigt)

Missag på bordet och kaffe i koppen. Somna i hundsängen efteråt med labradoren på armen -check! Pappa tände upp ljuslyktorna (plural, jättemånga) i träden som nattlampa och mamman bäddade soffan. Order om tandborstning och nattning utfärdades, fyllde jag 28 nyss? Tror inte det.. Trött fröken fick en extra yllefilt och skickade dagens sista sms med en ganska skön känsla i magen. Det är helt okej med lite landetliv ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0