apropå mammsen...

...morsdagspresenten är äntligen avverkad och upplevd. Måste nog klassas som sommarens bästa... Mysig minisemester med mamma, shopping, äntligen sommarvärme, telefonförbud och världens bästa Madonna! Alla förbannade kritiker och rescensenter kan dra något gammalt över sig. Människan dansade housed samtidigt som hon hoppade dubbelhopprep! Idioter... Vägra förstå folkmusik. Idioter. Lär ju ska vara sista gången hon kommer hit med det bemötandet. Puckon!

 Hela Göteborg var dessutom nerlusad av massa gamla vänner från hotelltiden... Värsta reunion!



Det enda som förbryllade fröken var det här med avsaknaden av förband... Varför visar halvnakna modeller som försöker dansa i vattenfall och på catwalks? Oklart, direkt oklart. Är sex det enda sättet att få i gång en publik? Gillar inte...

Miljömuppen citerar #68:

"Skaffa bilpoolare. Att bruka en bil tilsammans med andra behöver med nödvändighet inte innebära att den sammanlagda körsträckan blir mindre. Förmodligen blir den dock det - man behöver bara tänka på skillnaden i antalet tvättar beroende på om man har egen tvättmaskin eller bara tillgång till en  tvättstuga.
Säkert är dock att det gått åt mindre energi för att tillverka en bil än det skulle ha gjort för flera. Därtill  går det åt mindre underhåll och tvätt, två förorenande verksamheter.
Billigare blir det utan tvekan, vilket gör att man kan uppgradera sitt ägande till en ny miljöbil. På samma vis kan man samäga en segelbåt eller en motorgräsklippare."

-Johan Tell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0