Ännu mer saab


Nä du TinaOnly, jag tror minsann att vi är nåt på tråden... Fröken gjorde en kort marknadsundersökning via mobil igår. 37 sms gick ut till slumpmässigt valda personer i telefonboken. Resultat blev som så här: 0% körde själv en saab medans 18,9% kände någon eller några som körde en saab. Jamen vadå muttrar ni, nästan 20% det är väl ändå inte så lite... MÄN, skriker Tony Irving, det är ingen cha cha. Nä inte fan är det väl det... Fast samtidigt så känner ju alla en kändis och inte fan är 20% av Sveriges kändisar. Inte ens om man får räkna Linda Rosing, och vem fan gör det? Ja ni fattar vart jag vill komma... Kan det vara ännu en råtta i pizzan? Jag tror det...

Men vart tar då alla saabar vägen? Produktionen va dem har väl fortgått fram till nu eller? Jag, och kanske också Lars, tror att det kan vara dags för en teori om svarta hål... Vi ska bara kläcka en schysst formel för det så syns vi Illustrerad Vetenskap sen... Fame, here I come!

Miljömuppen citerar #9:

"Byt elbolag. Svensk el kommer fortfarande till viss del från kraftverk som drivs med fossila bränslen som kol och olja. Om vi drastiskt ska minska våra utsläpp av växthusgaser måste detta få ett stopp. Ingen åtgärd är viktigare för klimatet än att kvickt fasa ut dessa miljöfarliga, obsoleta kraftverk från det nordiska systemet av elproduktion.
Välj därför ett bolag som levererar förnybar el. Med det menas el från kraftverk drivna av vatten, vind eller biobränslen vilka naturen själv återskapar. Dessa har det gemensamt att de inte ger något tillskott till kretsloppet av växthusgasen koldioxid."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0