Jultomten är faktiskt död!

Helgerna går om möjligt fortare och fortare för att inte tala om veckorna... Fröken lever med en ständig känsla av att ha glömt något, kittlar så där lagomt trevligt i kistan. Den som ändå våre en Baloo-björn.

Julen smyger sig närmare på och med det alla förbannade måsten. Grämer mig över att det inte blir något jobb på Fawlty Towers i år, det var en ganska lagom tradition för mig. Ljuga ihop en massa nonsens om jultraditioner för förvirrade utlänningar och sen svepa julmust i kapp med de andra upplysta som heller inte trodde på tomten... Säger som favoriten Vreesvijk "Jultomten är faktiskt död". Ska definitivt lägga in en stöt och övertala familjen att firar den där Kalle Anka dagen i underställ... Hoppas att pappa är på i alla fall.

Veckan inleds med tvättid och sen rullar det på... Extra insatt konferens, föreställnind i Gävle, flyttad träning. genrep, elevernas musikcafé och den där konserten sen var det visst premiär. Sen trippelt genrep, extra träning och knäckäppelsbak. Glada julskyltningen och hade jag inte lovat mamma att styra upp graven också? Hmm... Lägg till vanliga lektioner, en bortglömd mormor och vart fan har dammsugaren gömt sig? Oklart...

Gnällig som fan, blekare än en magnecyl och snart ska alla affärer börja tortera en med julmusiken från helvetet... Ljusterapi? Ja tack!

Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0