Den där ankan...

En helt vanlig vardag...

Ramlade som vanligt ur sängen i stil med något som hunden grävt upp... Varken balans, rationellt tänkande eller koordinationsförmågan brukar vara på topp då... Så inte heller denna morgon. Efter den obligatoriska duschen tätt följt av gröt och kaffe fungerar samtliga sinnen så pass bra att jag kan ta del av nyhetsmorgons stora rubriker. Ett helikopterrån har ägt rum. I Sverige! Fattar ni? Och timingen kunde bara inte vara bättre. Äntligen något som kan knuffa undan fru Anka från medias stora strålkastare. Kanske inte den mest vanliga reaktionen men precis så tänkte jag! Tack världen för rånare och helikoptrar. Helikopeter kallar min pappa dom för. Jättegulligt...

Tillbaks till ämnet. Eller poängen i alla fall. Om det finns någon... När ska våra så kallade journalister sluta blåsa upp alla dumma människors uttalanden och åsikter på landets alla löpsedlar och försöka övertyga oss vanliga dödliga om att det är nyheter? Lägg av! Fläsklägg sa Bull.

Grattis ni har återigen sponsrat en nobodys reklamkampanj! Måste ju kännas som en för jävla fin prestation. Bye bye Pulitzer... Idioter. Ska nu samma sak upprepas som med den där Rosing? En riktig nobody som gjort några patetiska utvik och efter att gökat i TV blivit klassad som kändis för att hon vadå? Bidragit till världsfreden? Suck.

"Anna Ankas medverkan i Hollywoodfruar är en rejäl knuff framåt i hennes karriät... bla bla..." You dont say? Trodde man tränades i kritiskt tänkande på journalisthögskolan... Tydligen inte.

När började det ses som en bedrift att stoppa in plast under huden, steloperera ansiktet och kunna presentera ett skinande rent kök? Pinsamt...

Veckans idol är i alla fall Henrik Schyffert som var den enda som vågade ta bladet från munnen och rikta en liten pik till fru Anka i Skavlands soffa. "Det känns ju lite konstigt att diskutera med någon som har samma kvinnoideal som Usama Bin Ladin". Obetalbart!

Miljömuppen citerar #90:

"Sitt länge. En svensk fåtölj, som i det korta loppet kan synas prisvärd, säljs med följande innehållsförteckning: amidplast, bomull, nylon, polyester, polyestervadd, polyeter, polypropylen, propenplast, stål (epoxipulverfärg), stål (förkromad), viskos. En annan, dyrare, svensk fåtölj bär etiketten med följande text: bok/ask, renskinn, sadelgjord, hampa, linneväv, kroll (vegetabiliskt tagel), tagel, vadd, fjäder, olja och såpa. I det långa loppet har förmodligen den miljövänliga fätöljen även plånboksmässiga fördelar."

-Johan Tell


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0