men lämna mig!

ett evigt tjat om den där H1N1... vem fan är det? en sägen precis som näcken eller bara skrämmselpropaganda? någon gammal skvallerblaskas desperata sätt att sälja lösnummer? eller på riktigt? spelar ingen roll... orkar inte! bryr mig inte! kommer det så kommer det... orka lägga krut, tid och pengar på något med lite mer belägg... hört talats om HIV? världssvält?

en snabb sökning på google resulterar i 3 250 000 träffar... fattar du hur mycket det är? (jämför med samma sorts sökning på "isglass"... ynka 25 100 träffar)

rädslan för flunsan är väl helt klart berättigad men kanske inte tjugofyra-sju? varannan diskussion i personalrum, på bushållsplatser osv genomsyras av detta virus... står snart inte ut! inte konstigt att man pratar med sig själv...

bitter och ensam på kontoret... glass ikväll sen är man som vanligt... hej på mig!

Miljömuppen citerar #70:

"Var en god byggare. Välj naturmaterial framför syntetiska som kan ge både miljöproblem och hälsobesvär. Tänk på varifrån materialet kommer, hur långt det har transporterats, så att du inte går över skogen efter virke. Handla inte med utrotningshotade träslag. Undvik platsgolv, särskilt de av PVC. Numera finns miljömärkta spånskivor och laminatgolv. Använd olja elelr vattenbaserad lack på parkettgolv. Använd tryckimpregnerat virke endast där det är nödvändigt. Välj istället kärnved eller annat trämaterial av bra kvalitet. Komplettera eventuellt med impregneringsmedel med låg giftighet. Kreosotimpregnerat virke, som gamla slipers och telefonstolpar, får inte användas som byggmaterial. Fråga din kommun om goda, gröna byggråd."

-Johan Tell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0