funderingar under helgen...

1. Hur jävla tappad var man som tonåring då? Hur kunde man slösa sitt surt förvärvade studiebidrag på skitfilmer som Pearl Harbor där USA enbart var ute efter att glorifiera  krig och sin egen insats i andra världskriget... Människor dog väl?

2. Alltså det här med sånglektioner... Jo visst vore det inte helt bortkastade minuter eller pengar men kanske att man ska börja hos en talpedagog? Synasperna eller vad det heter hade helt och fullt och tagit semester i helgen och fröken har fått använda sig av charader för att få fram sina budskap... Spännande...

3. Att man själv aldrig blir en singer/songwriter är ju för länge sen konstaterat... Frågan är ju om drömmen någonsin funnits? Nja va... Men som tur är så har man ju livs levande riktiga sådana i sin närhet så nu har fröken gjort närstudie på hur de jobbar... Att det var viktigt med spruckna kaffekoppar var nog den största överraskningen......hittar tyvärr ingen bild på the Ante men ni är fantastiskt goa båda två! Tack för en ny upplevelse.. Ters!

Kommentarer
Postat av: Alllium

2an bidrar väl ändå med ett pluss för dig. Inte för alla...

2010-01-26 @ 20:46:45
Postat av: Anonym

Puss!

2010-02-04 @ 11:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0