where did the smell go?

luktsuddisar, gnuggisar och pastellfärgade my little ponys med någon essentiel doft... minns ni?

vad hände? vart är dom nu? känner dagens barn till de här begreppen? minns inget doftande från min period som barnflicka... om de försvann, varför? som vanligt spökar frökens hjärna och en massa konspirationsteorier skapas... kan de på något sätt ha varit farliga? det brukar ju oftast ligga en död hund begraven när saker och ting upphör att existera utan further notice.

och nästan ännu mer intressant... varför kom de till från början? det finns ju absolut ingen som helst praktisk förklaring till varför ett radergummi med funktionen att ta bort blyertsskrift skulle dofta konstgjord hallonbåt.  har jag fel? tror inte det... kan det vara eftersläng till hygienvågen som svepte in över sverige med deodorant som förkämpe?

oklart, direkt oklart.
Kommentarer
Postat av: Allium

Största problemet med ett dominant Ni?Tamagotchi, pogs...

Förändringar i kundmönstret sker ständigt. Marknaden anpassar sig. De som drev försäljningen har andra intressen nu.De saknades inte ett år efter de försvann, varför? För du köpte inga... pga? Just det.

Men detta visste du nog.Vänd på det för den senare paragrafen. Tack och lov(?) är man O-mode-veten. D Ti FTL, jag vet att även du har det(Ti).

2010-01-14 @ 17:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0