rapport från sommarlovet

Semestern har precis börjat, 15.09 i fredags checkade fröken ut... Just nu ligger sömnkontot på drygt 11 timmar men vad gör det om 100 år? Dampet har inte riktigt avtagit men snart så...

Midsommar tillbringades i ett väldigt, väldigt stort partytält tillsammans med trevligt folk och tillhörande rövarhistorier... Jojo. Det är fortfarande i paus i kubbmatchen men är helt övertygad om att vårt lag leder... revanch nästa år för nog hoppas vi på ny tradition. Jajemän.

Frökens gymkort har alldeles precis förnyats det med, det gamla fick ju vila i 3 månader och gissa om man sliter ont för det nu? Hua...  Vaknade ett antal gånger i natt till följd av träningsvärken som flyttade in.. Hörs! man är tydligen inte för gammal för att upptäcka nya muskelgrupper i alla fall... Lord! Frökens nya idoler är dom där galningarna längst fram med headset, gissa hur underbbart det känns att för en gångs skull inte är jag som är den maniska saken längst fram vid spegeln som bara skrattar när alla andra är på väg att kollapsa? jojo...  Lätt sommarens nya hobby! Även om det där beslutet att boka body pump ikväll känns lite väl överilat  så här i efterhand...

Solen skiner som aldrig förr och fröken passar på att dra i genom lite av all litteratur hon samlat på sig under året. Här senast var det Mia Skäringers pocket som gick åt, helt underbar! Kan inte annat än lyfta  på hatten... Den som ändå kunna få ner sina tankar på det sättet. Lord! Just nu korrekturläses en annan bok på filten men gissa vem som ännu ett år måste lära sig den hårda vägen poängen med solskyddsfaktor? Jojo... 25 år men knappt skolmogen. Apropå skola, dundrade återigen in i en diskussion med de båda päronen gällande utbildningen men äntligen verkade de förstå... Med risk för att verka cynisk men vi får väl se hur länge husfreden varar den här gången.

Som tidigare nämnt så äger undertecknad återigen en kärringhonda av värsta kaliber (stolt!) och kan bara inte förstå sig på bilister... Vore det verkligen så svårt att ge vanliga signaler till oss på fordon med 2 hjul? Egentligen? Jag menar, förslitningsskada för ett för frekvent användande av blinkers? tror inte det... Och jag lovar, blinkers är sååå universellt att till och med vi puckon på cyklar förstår vart ni ska!

Favorit-skrönan från midsommar och som får avlsuta hela kalaset: "Har du hört om hon som trodde att det brann i lägenheten? Jobbigt när man kommer inomhus med sina glasögon..."



Kommentarer
Postat av: Allium

Läs fordonet.

Jag tycker dock att cyklisterna är de värsta syndarna. Extremt sällan de använder sig av signaler eller ens har uppmärksammat att det är högertrafik i Sverige. Idag var det lite trångt att köra om en på väg till jobbet då hon gled över mot vänstra sidan, verkade studsa mellan vägkanterna. På vägen hem möte jag en annan kvinna som var stabilare i riktningen, här rådde ingen tvekan om att det var vänstertrafik. De är oftast medelålderskvinnor. Tippar på att de saknar körkort.

2010-07-01 @ 18:21:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0