vad är väl en bal på slottet?

ja säg det? det vet nog ingen GH:are förrän hösten 2011 men hur en bal på nationen går till det kan jag med inlevelse berätta...

gissa vem som flydde verkligheten en helg för att umgås med lillasyster och hennes karl på allra bästa sätt? jojo... inte utan att man känner sig lite nöjd.

åtskilliga timmar har spenderats på GH:s nya terass med sånghäftet i högsta hugg, omgiven av fantastiska människor har fröken tjattrat och skrattat som aldrig förr... helt plöltsligt gick ljuset upp och någon förstod vad hon längtat efter så länge... nu krävs det åtgärder!

lyfter på hatten för världens bästa kavaljer som helt by the book tatt hand om den förvirrade kusinen från landet och vallat henne genom samtliga traditioner och ritualer...

citatet: "vi är lite som en sekt vilket du snart kommer att märka..."

måste ju även slå ett slag för lillasysters egna lilla guldklimp, Joel the man, som vallade mig genom Uppsalas sevärdigheter... domkyrkan i all ära men kom inte och snacka förrän du sett universitetshusets samlingssal. hörs!  vore det inte för sina juriststudier skulle han kunna bli en fantastisk reiseleiter, jajemen!

lever på minnet och funderar vidare... vad vore livet utan en lillasyster som min?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0