i en annan del av landet...

...livet och världen. fröken kan tänka sig att vänja sig vid spontana resor till akademiska städer. att dessutom skutta ner i den lilla guldiga långklänningen och låtsas kunna dansa vals svider inte det heller. men bäst av allt... de 3 galna.

eller ja... galna är dom väl inte men det blir lätt lite galet när vi kommer samman. planer på en ytterst modern familj är lagda. den huvudsakliga tänkta sysslan är väl inte helt PK men det var inte mycket annat heller under helgen. diskussioner alabama och superproblem med att hålla tråden. vissa av oss behöver tydligen jobba på sin människosyn också. vet inte om jag håller med... vi synar ju hela tiden! något diffust minne om surfare dyker upp.. hmm. går vidare...

459 medicinskt studerande (i olika former) och en nästan behörig danspedagog sätter sig till bords. trevligt! "och du är redan färdigutbildad läkare eller?" skön känsla i magen, ler en sekund extra, rider på vågen... mår bra men måste svara... "nja, inte ännu..." alltså, knappt ljug ju.

vildsvin kittlar dödsskönt i kistan men en tillställning som denna bland blivande vitrockar på ett sjukhus nära dig bidrar inte direkt till ökad trygghet... äsch, det är väl bara en jargong? eller?





 modern familj? javisst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0